Tuesday, February 17, 2009

veinte

Oleme kallile lugejale v6lgu loositavad p6lvikud ja vastuse kivikysimuse kohta. Esmalt soovime t2nada vapraid nupumehi, kuid p2ris 6iget vastust ei tulnud ka Kivitriinult;) Horacio kujutlusv6imele kohaselt on kivil kujutatud iidne inkamehe n2gu (vasem triip kujutab justkui silma ja parem suud), kuid eriti teravalt toonitati meile asjaolu, et inkal kokalehed p6ses on. No vaadake ise, see on ju ilmselge!
Igatahes igatahes ei maksa p2id norgu lasta, sest proovimine on pool v6itu ja julge hundi rind on haavleid t2is (sel korral siis jalad p6lvikuis) ehk et korraldame p6lvikutele lohutusloosimise! Auhinnalisele kolmandale kohale tuli Annelisander Harju KEKi meeskonnast. Aplaus! Sellest j2i kahjuks aga v2heks, sest kybarast hyppas v6itjanimega v2lja M6igu KEKi esindaja Mart. Palume auhinnale j2rele tulla! (hetkel veedame aega Tshiilis, nii et kui kiirustada, saab need Santiagost k2tte:) Kui pole mahti kauget reisi ette v6tta, tuleb see suusatalv ilma nende s22risteta l2bi ajada ja aprilli oodata, mil reisiseltskond kodumaapinnale naasma peaks).

orgkomitee esimees Paul ja peasekret2r Maris

2 comments:

annelisander said...

Äitah sõbrad, et ma ikka kolmandaks sain, teine ei oleks taht olla, sest see ju esimene kaotaja. Korraliku spordimehe ja gilberi kunnina soovin võitjale palju õnne ja edu järgmistes voorudes.

Samas väike pettumus ikka on hinges, et noh oma vend ja hõimlane ei suutnud siis võitu nö. perekonda jätta, seega teatan edasisteks voorudeks, et muutus ka võitskonna nimi Mõigu KEK! -> Hõimu KEP! ;)

vend

annelisander said...

krt. Harju KEK -> Hõimu KEP oleks olnd õige, aga see ei kõla kuidagi nii häste enam, seega muutus ilmselt Mardi satsi nimi ja mu oma jäi samaks :))))))))))))

vend