Saturday, March 28, 2009

veinticinco

No nii, Urhuai ka tehtud. Kuna armas lugeja omalt poolt kuulsusi tervitada ei palunud, siis j6ime Punta del Estes Metallica-meeste Hetfieldi Jamesi ja Ulrichi Larsiga niisama 6lut ja ei tervitanud...

Uruguai on nagu Argentiina v2ike vend v6i lihtksalt selline samasugune kant, kus ilmselt v6hiklik vandersell peale piiriyletuse muud muutust ei m2rkaks, et a la no nyyd siin Uruguais on nii v6i naapidi need inimeste toimetused-tegemised. P2evad m88dusid peaasjalikult kohalike ehitiste uudistamise, p22vitamise ja p22vitamise t2he all. Vaja kodukamarale naasmiseks ikka rind korralikult 2ra praadida:)

Ja kuna Uruguai pealinn Montevideo on senin2htu p6hjal t6eline mate-tarbijate kants (t2naval oli yle yhe vastutulijal termos kaenlas ja tops k6rrega suus), siis t6mbasime meiegi oma must-listis linnukese sinna lahtrisse 2ra. Oi 6udu, ega me pikalt seda toodet nautinud, proovid piisa, proovid kaks, aga asi paremaks ei n2ikse minevat. Tegemist on ikka erakordselt m6ru leotisega...

Viimased kolm p2eva oleme veel BA-s tiirutanud, natuke nagu igal pool neid viimaseid asju teinud: viimased vaated linnale, viimased veinid, viimased j22tised, viimased lihak2ntsud, viimased viimased viimased... Ah jaa, lugeja, kes veel ei tea, siis aprilli alguseks naaseme kodusesse ja talvisesse Eestisse. Eks esialgne plaan oli ju reisides talv vahele j2tta, aga kuna ilmataat on v2ikest vempu viskamas, siis tundub, et tuleb meilgi veel sall kaelas l8rtsis tiba tammuda.. Et me aga kolmekymnekraadisest p2ikesest kohe Eestimaa lumelobjaka k2es kangeks ei kylmuks, plaamine teha m6nep2evase aklimatiseerumislaagri Hispaanjas:)

Tegelikult on ikka jube yber-maru-vahva reis olnud, langetame pea ja poetame pisara...

paul ja maris

ps. Hea lugeja ei pea veel peale seda posti raali p66sasse viskama, sest kavatseme ka yhe kokkuv6tva jutustuse teile teele panna:)

2 comments:

Mihkel said...

Haned, luiged tulge koju! Ootame kutset, et vaadata koos seinapealt pilte ja kuulata korrespondentide sisukaid sõnavõtte. Küpsised on meie poolt:)

Mihkel ja Lili

Unknown said...

Haned-luiged peaks P6lvasse j6udma munav6tteks. Nii et kui te kodus sel aal, siis helistab yle ja klapitab mingi aja:)