Sunday, October 26, 2008

quatro

tsau k6ik chicad, chicod ja muud nummikud!

lugege esmalt altpoolt pauli postitust meie senisest k2ek2igust - see kirjeldab ysna h2sti meie esimest n2dalat. tasakaalustamaks seda mehist vaatenurka, lisan omalt poolt v2he feminiinsemaid t2helepanekuid;)

niisiis oleme Dominikaanis seigelnud nyydseks kuus p2eva. siias6it laabus ilma suuremate ekstsessideta, kui v2lja arvata v2ike p6nevushetk Riias, kui lennujaama hilinedes teel 2ra eksisime. vaprate orienteerujatena v6tsime siiski j2lje yles, tuvastasime oma asukoha ja j6udsime 6igeaegselt lennukile.

esimeste p2evade kohta ytleb yks pilt rohkem kui sada s6na ehk kadestage nyyd:
















Punta Cana / Bavaro biitsh

Ehk et s6ime, j6ime ja p2evitasime. Ma paneks siia yhe imekauni kollaste vuplitega pauli pildi ka, aga kade olen ja hoian endale:)

Praegu oleme j6udnud l2bi pealinna taas p6hjarannikule - Sosuasse. T2na 66sel karastame oma vaimu suurep2rases kohalikus 88bimisasutuses, kus linu pole eelmisest hooajast saadik pestud (kasutusele tulevad meie uued moekad magamiskotid!) ja vetsu veesysteem ei t88ta. Yldse tegelikult ei virise, naljakas on:) Homme peilime vast m6ne siivsama koha v2lja.

Edasised t2psed plaanid on veel teadmata - j2rgmise n2dala jooksul kihutame igatahes juuste lehvides Costa Rica poole.

T2helepanekute rubriigist - nii hirmus palav ja niiske on, et teksad j22vad peffi kylge kinni. Ma tuiskaks muidugi lyhikeste pykstega ringi, aga senised eksperimendid on n2idanud, et see kutsub esile publiku liigset huvi ja Paul peab turvamehena leiba teenima;)

Keelega on ka nii, et enamus kodanikke inglesi ei habla, mist6ttu oleme sunnitud kohalikus keeles vahvaid etteasteid tegema. Kui pea ei v6ta, siis tulevad abiks k2ed ja kehakeel (ja salarelvana abivalmid Rafaelid).

muchos besos,
maris

4 comments:

annelisander said...

San Jose, California is calling!
Meil k6ik ka ok. N2gime KARU m2gedes! Muidu CA's sellist "mustade linade" vastuv6ttu ei saa... no kahjuks muidugi keel ei paindu ytlema :) Anni ja Arti, Anni teeb MUAH ka!!!

Mihkel said...

Tere Paul ja Maris! On suur rõõm lugeda teie mahlakaid tekste. Teeme blogi vahendusel tripi kaasa:) Mihkel ja Lili. PS! Ostsime autole uued "Hella" lisatuled, et oleks parem pimedas kimada:)

Triinu said...

Hei,

tore tõesti, et te elus ja rõõmsad.
Andke teada, kui Tšiili või Ecuadori satute, saan teile inimesi soovitada. :)

Triinu

Unknown said...

annelisander!
karu k6lab v2ga gruuvilt. me n2eme ainult karvaseid musti mehi ja v2ikesi nekulapsi;)

Looduse s6pradele teadmiseks, et sisalikud on siin meie suured s6psid. trygivad tykati uksest sisse. ilma kutsumata!

teeme tagasi kniksu ja kraapsu.

triinu,kas need on su uued OM'il saadud paksudeprillidega jubetargad kaardis6brad?:)

lehvitame!